Google+

Concert Tiamat, si la iarna Samael

Scrie un comentariu

septembrie 25, 2006 prin alexosu

Eu cred ca am picat un pic prost ca moment la concertul asta. Adica pentru mine Wildhoney a fost o revelatia absoluta, cand am ascultat albumul asta am zis „OMG, suedezii astia stiu sa faca amestecul perfect de muzica”. Eram mic si impresionabil (sensibil?). Acum albumul mi se pare mediu, are multe momente foarte bune, dar asa ca album nu (mai) e fantastic. Clouds e si mai slab. E, si cultura mea muzicala apropo de Tiamat se cam opreste aici. Am ascultat si restul albumelor, dar nu m-au marcat si nici nu am insitat cu ele.
Si totusi, la concertul asta, mai ales cand au cantat Gaia am trait foarte multe stari de care aproape uitasem. Gaia a fost momentul maxim pentru mine si m-a facut in aceeasi masura fericit si trist melodia. Ca si concetul in sinea sa.
In afara de asta, dupa cum am tot zis in stanga si-dreapta, vreau sa vad Sisters of Mercy live, daca asa ceva exista. Daca nu, macar ToN.

Pentru amatori, pe 3 decembrie, same place – sala Agronomia, Samael. Aceeasi echipa de organizare – Cynyc, One Event si Metalfan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: