Google+

La sala

Scrie un comentariu

octombrie 27, 2006 prin alexosu

Dupa cum reiese si din titlu, autorul se refera la experienta pe care a avut-o intr-una din serile trecute cand a fost la sala ca sa traga de fiare ca sa scape de burta si sa fie in forma pentru ce poate urma iarna asta.
Experienta despre care aflam ca a fost una deosebita. Dar sa il lasam pe autor sa cotinue…

La sala, de obicei, e o lume destul de pestrita. Sportivi de performanta, in majoritatea lor retrasi, doamne si domnisoare care fac „de intretinere” pentru ca oricum nu au ce face inca la ora 20.00, si foarte multi baieti care stau la sala cam cat stau eu la birou, fara a exista, insa, vreun raport de munca, fie el si neoficial. Astia sunt cei mai multi, se cunosc, se leaga prietenii, se arata noile tatuaje si pierce-uri, se schimba sfaturi si „retete” si aproape fiecare are o sticla cu un lichid de culoare dubios-bivolariana. Multi dintre ei creca nu au fost alesi in echipele de folbal nici macar pe postul de portari, unii cred ca au fost batuti sistematic de copiii mai mari de la bloc, iar o parte sunt sigur ca sunt inca virgini.
M-am simtit in minoritate, si chiar eram, fara sa stiu exact cauzele. Si atmosfera generala pare usor gay, ceva apropiat de Village People. Dar asta cred ca e din cauza ca sunt foarte multi barbatii semi-dezbracati, transpirati si care se ating :)).
In concluzie, intru in program de sala, cu 2-3 vizite pe saptamana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: