Google+

Daydreaming

Scrie un comentariu

ianuarie 10, 2007 prin alexosu

Visez la zapezile de alta data. La powderul din numai stiu cat noiembrie 99 – cea mai senzationala si de neuitat zi de schi din toate timpurile @ro. Se facea ca intr-o dimineata de noiembrie tarziu plecam spre munte in mob, dacia mea alb 13 cu porbagaj de alumin. In Busteni am legat schiurile cu sarma de rufe si m-am intors in Sinaia. Pe scurt: zapada de 1-1,5 m, soare, vant 0, 10 oameni in cabina. Care urcau impreuna si coborau care pe unde. O zi intreaga am schiat numai in powder fara sa intersectez alte urme. Man, de-as fi avut atunci schiurile de acum… de-as fi stiut ce sa cumpar…
Unde am ajuns? Incotro se-ndreapta lumea asta? Si de ce? Ghetarii din Alpii francezi incep sa se retraga. La Mediterana se face din ce in ce mai cald, cica nu inca nici nu e toamna ca lumea. Americanii-s de vina.
Pe de alta parte, se pare ca UE simte picatura si a publicat un blue-print prin care anunta ca vrea sa scada emisiile poluante cu 20% pana in 2020. Si ca vor sa convinga si US sa intre in hora. Poate cu noua gubernare o iesi ceva.
Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: