Google+

Draga vanatorule

Scrie un comentariu

ianuarie 16, 2007 prin alexosu

Avem, dupa un weekend fierbinte, cu intre 160 si 240 de mistreti mai putin. Au fost afectati de un fenomen numit vanatoare. Care e treaba cu vanatoarea, pana la urma? De ce se practica? Aproape ca as intelege „controlul demografic” al animalelor, dar vanatoarea? Adica nu inteleg cum poti sa faci asta si sa te simti bine. Nu inteleg care e satisfactia uciderii unui animal cu o pusca de mii de euro, cu lunete si alte treburi sofisticate, dintr-o cusca securizata si cu o turma de gonaci care iti aduc animalul unde trebuie. Caldut, comod and yet atat de barbatesc.
Am vazut si niste cifre legate de numarul de exemplare din alte specii (ursi, lupi, rasi, samd) de care ne putem lipsi anul asta. Adica, trag eu concluzia, ca sunt prea multe animalele astea si incep sa fie periculoase. Un lucru normal, din moment ce nu prea mai au casa, din mila altor binevoitori care simt nevoia sa mai taie 2-3 ha de prin Crai, Bucegi, Bucovina, Covasna samd.
Domnul Tiriac a declarat, de pe aeroport, ca vanatoarea nu a mers chiar bine si ca vanatorii ar fi trebuit sa fie mai eficienti… Daca poate sa imi explice cineva, pls do. Aproape ca as plati pentru asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: