Google+

Evergrey anulat

Scrie un comentariu

ianuarie 22, 2007 prin alexosu

Aseara ar fi trebuit sa fie un concert cu baietii astia de la Evergrey. Si inca alte 2 trupe in deschidere, dar nu mai intru in detalii. Ideea e ca s-a anulat concertul, iar treaba asta s-a aflat cu 3 ore inainte de ora la care ar fi trebuit sa inceapa.
Comunicatul trupei
zice ca s-a defectat nightliner-ul, cum ar veni autocarul. Cu o zi inainte ar fi trebuit sa cante in Turcia, dar si acolo s-a anulat concertul din cauza de 75 de bilete vandute.
Organizatorii romani tre’ sa fie intr-o situatie foarte putin confortabila in momentul asta, din moment ce in toamna au avut un conflict purtat pe web cu Catamenia, WASP a facut playback la Cluj iar concertul UDO s-a anulat cu o zi inainte. Din toate intamplarile astea, eu in calitate de consumator de muzica si om care merge la concerte as putea sa trag concluzia ca Promusic Prod ar avea oaresce probleme legate de seriozitate si profesionalism.

LE: Ca sa nu las in coada de peste aiurea ultima fraza, trebuie sa spun ca in cazul Evergrey sunt destul de convins ca organizatorii romani nu au avut vreo vina. Mai degraba managementul trupei sau tour managerul. Totusi, cand un concert nu se tine, toti pica – trupa, promoteri, manageri, chiar si partenerii media ies usor sifonati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: