Google+

Spy pictures

Scrie un comentariu

ianuarie 26, 2007 prin alexosu

Poze cu mare parte din ce vor scoate producatorii de schiuri la anul gasiti aici.
Noutatile sunt foarte multe:
– K2 vine cu un model nou, reverse camber, Hellbent dedicat pentru powder (oare astia nu vad ce se intampla in Europa?)
– s-a schimbat grafica la gama Bandit. Nu as putea spune ca imi place, o prefer pe asta de acum sau, si mai bine, grafica de pe prima serie Bandit.
– Volkl a inlcuit Sanouk cu Katana, tot cu swallow tail. Interesant, foarte multa lume plange dupa Explosives, pe TGR chiar s-a facut o petitie in care lumea cere reintroducerea modelului. Mantra a inlocuit acum 2 ani Explosive. Volkl mai introduce vreo 4-5 modele noi, foarte creativi oamenii astia.
– Marker va lansa un model de tura numit Duke. Deja se spune ca e mai bun decat Diamir sau Naxo. Pe de alta parte exista opinii care atrag atentia asupra problemelor pe care le au legaturile Marker in general (pre-release). Nu exista pret oficial, dar se vehiculeaza suma de 450$ (scump, doamna, scump, la Naxo e mai eftin), si nici nu se stie inca momentul in care vor putea fi achizitionate. Se vor anunta mai multe detalii la inceputul lui feb.
– modele noi si la Salomon si care mai si arata bine. De la XScream incoace nu mi-a mai placut mai nimic ca grafica de la Salomon.
– Icelantic e un producator nou cu o filosofie care spera ca va schimba industria (like, doh!): nu conteaza lungimea sau latimea, ci suprafata schiului. Drept pentru care au lansat mai multe modele scurte (max 165), foarte late (min 110) si cu radius mic (in jur de 12-15). Review-urile spun ca sunt arma mortala pentru carverii hardcore, dar au mari probleme in linie dreapta si sunt instabile la viteza mare si aterizari.
– Blizzard a inceput de anul trecut, si continua si acum, sa faca schiuri din ce in ce mai interesante pentru freeride/big mountain. E de urmarit ce se va intampla in continuare cu ei. Pentru la anul apare, pe langa Titan 9 si Titan 9 Pro, un nou model – Big Blizzard. Titan 9 e un schi care a primit numai review-uri excelente. Titan 9 Pro e unul dintre putinele modele de pe piata pe care scrie Pro si chiar e pentru pros only.

Ma gandesc ca (etern) viitoarea mea pereche de Mantra s-ar intelege foarte bine cu niste legaturi Duke. Mai e pana atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: