Google+

Am avut un vis

Scrie un comentariu

ianuarie 29, 2007 prin alexosu

Mergeam pe Magheru cu masina si am parcat in fata la Dales. Se pare ca era sens unic, ca si pe Calea Victoriei, pentru ca am parcat pe stanga. Am luat-o inapoi, spre Scala si inainte de semaforul de la Scala tipa unii la mine:
– Bre, hai la folbal!
– Unde?
– Aici!
– Cum aici? Asa, in mijlocul strazii?
– Da, normal. Radeau de mine ca sunt asa nelamurit.
M-am bagat la folbal, desi eu m-am lasat de folbal. Cand sa incepem opresc niste masini negre langa noi si dintr-un din ele se da jos unu’ mic, chelios si care radea zgomotos. Da, dragii mei, era chiar presedintele TB.
– Baieti, care e echipa mai slaba? Vreau si eu sa joc. Da’ o sa joc in aia mai buna! Ha-ha-ha.
A intrat si domnnu’ TB. Politia a oprit circulatia dinspre Romana, asa ca terenul de joc erau cele 6-7 benzi de pe Magheru, de la Scala pana la Panipat. In spate, claxoane, scadal, oameni grabiti. Noi, la folbal. Au fost niste faze de joc mai ciudate si cam atipice pentru sportul asta, dar in vis se poate orice.
Se termina meciul, nu mai stiu cine a castigat. De fapt nu s-a pus problema. Eu plec sa imi caut masina. O iau in jos pe Magheru, in linie dreapta, si ajung pe la Izvor unde am vazut vineri ca s-a deschis o cafenea care pe afara arata binisor – Point Blank. Anyway, acum acolo erau un restaurant, o cafenea si o cofetarie. Ati ghicit dragi cititori si cititoare, erau ale rapidistului GC. Erau inchise, abia veneau angajatii sa le deschida. In urma lor, pus pe glume, era GC in persoana sa. Am schimb amabil doo vorbe si am trecut mai departe.
Am ajuns intr-un birou in care era o vanzoleala mare. Stateam pe un scaun, in fata unui birou, iar langa mine mai era un scaun pe care nu statea nimeni. La un moment dat din vanzoleala asta iese un om potrivit cu o voce mare. Ati ghicit, oameni buni, era chiar prim-ministrul CPT. Vanzoleala a iesit din birou si am inceput sa vorbim. Dialogul inainta greu din cauza ca pe scaunul de langa mine aparuse un teac de haine care se tot dezechilibra si trebuia sa le reasez tot timpul. Pana la urma le-am lasat sa cada.
– Si zici ca ai jucat folbal cu TB in mijlocul strazii… Mda, am dat o declaratie de presa prin care spune, ca raspuns la acuzele mele ca distractiile sale costa prea mult poporul asta si ca institutia pe care o conduce a devenit un meci de futbol. prin care spune deci, ca nu a costat nimic, pentru ca circulatia a fost oprita maxim 20 de minute.
Visul se termina brusc, latra cainele. Ce inseamna toate astea? Oare o sa ninga?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: