Google+

Rolling Stones vs Sibiu

2

februarie 7, 2007 prin alexosu

De ceva vreme, sa tot fie un an, planeaza un zvon cum ca Rolling Stones canta la Bucuresti in 2007. Ultima varianta e ca se va intampla pe 14 iulie, in fata Casei Poporului si ca nu va fi intare.
Trecand peste faptul ca concertele gratuite s-au dovedit o politica proasta pe termen lung, fiind unul dintre motivele pentru care @ro sunt asa putine concerte serioase – dar despre asta cu alta ocazie, intrare moca pentru toata lumea presupune si un procent de bagatori in seama cam ridicat. Deci o calitate a publicului mai slaba vizavi de ce se va intampla pe scena.
Dar nu sunt astea singurele neajunsuri. Art Mania, cu MDB si Anathema, a fost anuntat, chiar daca neoficial, tot pe 14 iulie. In lumina noilor evenimente, anuntate la fel de neoficial, se pare ca organizatorii festivalului de la Sibiu se gandesc sa schimbe data. Evident, neoficial vorbind :).
Oricum ar fi, Rolling Stones @ro e un eveniment obligatoriu din orice punct de vedere.

2 gânduri despre „Rolling Stones vs Sibiu

  1. M. spune:

    Rolling Stones obligatoriu? hahahahahah, niste pensionari obositi-un image retoric, treziti-va fratilor si nu va cheltuiti banii pe prostii….nu au fost niciodata decit un produs marketing umflat !!

  2. alexosu spune:

    Mi-am mai schimbat intre timp parerea. Nu tin neaparat sa ii vad pe The Stones – sau The Rolling vine la Bucuresti, asa cum zicea acum ceva vreme un post napolitan TV. Si nu e din cauza ca s-au hotarat sa il faca pe bani, fapt pe care il apreciez.
    Doar ca imi aduc aminte ca majoritatea concertelor Stones nu mi-au placut. In plus lista de prioritati a crescut destul de mult. Al treile argument e ca nu mi-au placut prea mult vreodata The Stones. Le recunosc statutul de legende vii samd, dar nu ma emotioneaza prea tare niste batrani de 60+ care inca se poarta ca la -20.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: