Google+

St Anton (4)

Scrie un comentariu

martie 14, 2007 prin alexosu

Pe drum incoace – ziua 1

Dimineata devreme, dupa al 6lea mic dejun identic si deloc bogat, plecat spre Budapesta. Vremea – destul de proasta cat sa ne faca in ciuda ca plecam: nimgea. Asta a insemnat ca iarasi nu am vazut nimic din muntii din zona. Traficul destul de greu in prima parte, dar dupa Slazburg s-a linistit.

Pana in Budapesta am facut in jur de 8 ore, cu tot cu pauza la Paprika pentru mancare. Ziua, chestia arata mai dubios decat ziua. Arata ca un balci parasit, dar bantuit de niste zombie. Noi eram o parte din ei.

Am ajuns si in Budapesta, unde evident ca ne-am pierdut. Am cumparat o harta de 5 euro si am inceput sa navigam pe unul dintre dealuri – ala cu palatul regal. Dupa aproape o ora am ajuns si la hotelul nostru, Normafa, amplasat in ceea ce am inteles de la taximetrist ca ar fi cea mai scumpa zona a orasului. Frumos la hotel, dar cam departe de zentrum.

In jur de 20.00 eram pe Vaci Utca, ca tot turistul care ajunge in Budapesta. Am gasit un loc de mancat, dupa care am ramas singur in Budapesta, la o plimbare noctura. Dupa ce am facut un tur de vreo 2 ore si ceva am decis ca e timpul sa ma duc sa iau un taxi. Am ajuns din nou pe Vaci, unde niste fete m-au poftit sa bem un paharel. Le-am refuzat foarte politicos si m-am dus la taxi. Unde am aflat ca un paharel cu fetele cu pricina m-ar fi costat cateva mii de euro si s-ar fi lasat cu „talk, talk, talk, no freaky-fuck”. Asa mi-a zis taximetristul. Am reusit sa trec si peste o posibila deziluzie, deci.

Pe drum incoace – ziua 2

Ce mai e de zis? Ne-am ratacit din nou in Budapesta, pe malul celalalt. In cele din urma am nimerit iesirea spre Arad, in 3 ore eram in Arad, si in alte 11 la Bucuresti, dupa o Vale a Oltului destul de creepy. Dupa ce vezi Austria si Ungaria din masina, cand intri in Romania incepi sa ai tot felul de sentimente contradictorii: sa pleci sau sa nu mai stai?

Sper ca nu am uitat nimic important. Daca, totusi, am facut-o, las munca de completare a acestor insemnari viitorilor mei biografi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: