Google+

St Anton – probele video (2)

Scrie un comentariu

martie 23, 2007 prin alexosu

Stiu ca e greu de crezut, dar in poza asta apar si eu. Cei cu privirea mai agera va pot confirma. Totusi, se pare ca sunt mai rapid decat camera foto, chiar si in off-piste. Ce se vede este „partia” de sub telescaunul de St Cristoph, iar poza e facuta in ziua cand testam Stormrider-urile.

Da, domne, era iarna la astia!

In fata naturii, in general, si a muntelui in particular, mai ales iarna, nu poti fi decat modest si umil. Asa ca un moment de reculegere, meditatie si piosenie e foarte bun. Asta e un fel de „la revedere”. Ultima zi, una dintre ultimile coborari.

Galzig. Una dintre cele mai bune coborari a fost din Galzig, prin dreapta, oarecum paralel cu partia amenajata dar printre stanci, intersectand cele doua traverseuri de mai jos. Si mai departe pana in 4.

Vedere catre Schindler Spitze (2660). O coborare buna a fost prin hornul ala mai lat, drept in jos, si iesire in dreapta pentru a continua tot in off-piste.

Inchei cu Valluga (2810). Un varf foarte frumos, pe care din pacate nu am ajuns. In zona asta era cea mai buna zapada pe care am avut-o la St Anton.

Pentru o afisare mai buna a pozelor (adica completa, aici apar taiate putin in dreapta), mergeti aici. Si ii multumiti lui Axi pentru frumoasele cadre pe care le-a prins si pentru faptul ca s-a ambitionat sa faca poze. Eu sigur ii multumesc. Au fost mult mai multe poze, dar mie astea mi s-au parut reprezentative si le-am urcat pe fuga. O sa mai adaug in acelasi loc in zilele urmatoare.

Ah, la Cota 2000 ninge la greu. S-au pus vreo 50 cm. Maine sunt pe partie. As fi fost si astazi, dar nu merge cabina din cauza de vant si e ceata. Dar ninge, asta e esential.

»

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: