Google+

+2

Scrie un comentariu

martie 25, 2007 prin alexosu

Am plecat joi seara spre munte cu mari sperante ca o sa mai prindem ceva zapada. Ne-a plouat tot drumul, a ploua toata noapte, vineri toata ziua, pana sambata spre pranz. Dar in timp ce jos ploua semnificativ, sus ningea in aceleasi cantitati. Asa ca la socoteala cu sezonul asta scurt mai adaug doua zile, dupa cum urmeaza:

Sambata – Sinaia. Nu mergea decat telecabina intre 1400 si 2000. Fara scaun, fara Valea Dorului. Motive? A nins foarte mult, au inghetat cablurile si trebuie curatate. Esentialul era ca a nins foarte mult. Cam 50-70 cm. Asa ca ne-am dat la greu. Am facut 8 sau 9 coborari intre 2000 si 1400 pe Papagal, pe Tarle, pe Calugar si pe Carp. Totul pe o ceata dezcurajatoare pentru majoritatea schiorilor/boarderilor, dar nu si pentru noi. Iar zapada… zapada a fost ca in visele frumoase. Multa, nu foarte grea, si peste tot. O zi de tinut minte. Am mers pe „trasee” clasice numai pentru ca nu se vedea mare lucru. Dar am fi putut sa ne dam pe oriunde.

Duminica – Sinaia. In familie, cum ar veni. Dar pe o vreme senzationala – frig, putin vant, dar soare filtrat de un strat subtire de ceata. Iar zapada ca in ianuarie, adica foarte buna. In Valea Dorului nu cred ca a fost sezonul asta o zapada atat de buna. Si atat de multa. Ziua s-a incheiat cu un Calugar frumos si rapid, pe acolo pe unde cu o zi inainte mai mult ghiceam traseul.

Cred ca acum sunt sanse sa se tina si Malinul. Oricum, am depasit 10 zile de schi, mai am vreo 20 sa ajung la cifra de anul trecut :).

Sper sa mai am de adaugat zilele astea cate ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: