Google+

Ziua barbatului

3

mai 6, 2007 prin alexosu

E pe 5 mai. Asa zice, cel putin, Bergenbier. Adica a fost ieri, cum ar veni. Nu stiu ce a fost/cum a fost, ca nu sunt chiar asa barbat. Poate ne zice Coco ce s-a intamplat acolo. Pe site zice ca „am petrecut asa cum am vrut: muzica, femei, fotbal, mici si Bergenbier”. Pai nu? Daca asa arata Ziua Barbatului, cum ar trebui sa arate ziua femeii? Cu ciocolata, Chipendales si shopping, cred. Ziua Barbatului, ca orice treaba bine facuta, are si site.

In ordinea numarerelor de pe tricouri, in echipament deschis la culoare pentru telespectatorii cu televizoare alb-negru:

Folbal. Sa zicem ca inteleg care e motivatia din spatele campaniei, dar asta e tot? „Muzica, femei, fotbal, mici si bere”? Nu e trist ca in 2007 sa te uiti la amintiri din copilarie cu Raducioiu, Dumitrescu si Hagi in SUA? Au trecut 13 ani de atunci, hai sa depasim momentul. Inteleg ca Bergenbier e legata de nationala de folbal, inteleg ca alea sunt cele mai frumoase momente ale nationalei, dar nu e cam trist?

Mici. Doar mici? Cum ramane cu o ceafa grasa, un muschi de vita raw, niste frigarui? De Ziua Barbatului mancam mici? Nu mai bine un frankfurter?

Muzica. Adica Cargo, Vita-de-Vie, Activ, Trident, Zob, Bio si Delia. OMG! Trident, cat de tare. Pe aceeasi scena cu Delia! Sunt curios in ce ordine au cantat, cine a primit cele mai multe aplauze si cata lume i-a regretat pe Spitalul de Urgenta (care creca nu au participat din motive contractuale), Margineanu si pe alti mari artisti ai neamului. Si cum de a lipsit Nicoleta Luciu?! Ce mai Bergenbier dintre femeile din Romania. Rusine, bai organizatorilor, ca alfel nici nu stiu cum sa va zic. Ca sa nu mai zic ca Gutza creca ar fi rupt.

Femei. Asta nu o inteleg. Cine au fost femeile, in afara de Miss Playboy, Trident si Delia. Si ce au facut dansele?

Man… nu imi plac prea mult barbatii, dar sigur merita ceva mai bun de ziua lor.

LE: Aoleo, sa mor de ras. Asta e cea mai tare. Ziua femeilor cu Wash&Go =)).

3 gânduri despre „Ziua barbatului

  1. […] dinsa mi-a amintit alex. la pariu, e copywriter-ul […]

  2. Radu spune:

    De ce nu se pune in practica acel proiect prafuit si uitat minunat numit Blowjob&Steak Day? Simplu, la obiect, se stie ce se face si se intampla, fara manifestatii stradale si emfaza media.

  3. Iulian spune:

    mda… doar berea se pune in cazul asta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: