Google+

Tinerete, vigoare, profesionalism

3

iunie 14, 2007 prin alexosu

Maine plec, sper, la Sibiu pentru a-mi retrai tineretile: Anathema, The Gathering si My Dying Bride pe langa faptul ca vor canta live in frumoasa capitala europeana, imi vor aduce aminte de cum era cand cumparam tigari Hollywood la bucata, Galele Tele 7 de la Polivalenta, casetele din Romana samd.

Aseara ma intorceam spre casa dupa o zi lunga si 2 beri. In parc la Izvor era scandal, se auzea cu „fuga, fuga prin porumb”. Cum nu se vede nici urma de autobuz, am considerat de bun simt sa o iau agale prin parc sa vad ce vrea Mistretul. Ce sa vezi minunatie: concert Timpuri Noi in fata a 30-40 de ametiti surprinsi probabil in parc. Concert de promovare a unei campanii ce promoveaza donarea de sange. Nici urma de punct mobil de donare de sange in zona – probabil din cauza ca donarea se face dimineata pe racoare.

Am prins 2 melodii – o balada cantata de Iliescu solo in memoria tatalui sau si… STANE, cantec ce a facut cariera la bairamele din clasa a 7a-8a si care ducea, invariabil, la mosheala la greu intr-o sufragerie intunecoasa cu scaune proptite de pereti. Eh… unde sunt zapezile? Aseara in parcul Izvor nu era nici urma de mosheala, oamenii erau pe role, sau pe langa biciclete, sau cu un caine in lesa… ca in parc, asa. Amintirile au inceput sa ma chinuiasca si probabil ca asta e preambulul la ce o sa se intample la Sibiu. Indiferent cat de bune sunt albumele noi ale formatiilor alora de le-am amintit mai sus, pentru mine reprezinta o perioada din viata mea de care imi aduc aminte cu mare bucurie.

Asa ca o sa ma distrez in week-end-ul asta. Abia astept.

3 gânduri despre „Tinerete, vigoare, profesionalism

  1. Tom spune:

    Hehe, eu am stat pe iarba, langa sunetisti

  2. alexosu spune:

    Erai cu cainele in parc?

  3. Tom spune:

    Nup, eram un pic mai in fata, erau niste tipi cu bicle langa mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: