Google+

Senzational!

3

iulie 9, 2007 prin alexosu

O stire senzationala a lovit iubitorii de muzica din Romania: Iris va deschide pentru Rolling Stones. Daca mai ramasesera pe undeva bilete nevandute, acum organizatorii pot sa stea linistiti. O asemenea reteta nu are cum sa nu castige. Bravo!

Pe de alta parte, niste anonimi – The Charlatans, cum ar veni, sunt motivul pentru care aproape ca imi pare rau ca am ales sa nu ma duc la aceasta demonstratie de forta. Dar sunt trv pana la capat.

3 gânduri despre „Senzational!

 1. Tom spune:

  Sunt super tari the charlatans…mai ales us and us only

 2. Coman spune:

  pai cica iris ar cinta de fapt in deschidere la charlatans… i-au bagat si pe ei, ca deh, sint cam de aceeasi virsta

  eu ma duc, ca-i de bine sa te duci… toti bucurestenii cu pretentii se duc (manelisti, adventisti, hipioti) ca de, o data vin stones in romania, nu?

 3. alexosu spune:

  Concertul asta nu avea nevoie de Iris. Cred ca cei mai castigati sunt chiar cei 4 magnifici ai Romaniei (plus casa de discuri, impresar etc), si nu publicul sau altcineva. De fapt cu Iris nu am nimic de impartit. Piata/publicul ar fi trebuit sa ii taxeze, ceea ce nu prea se intampla. Inca vand bine, inca au oameni la concerte… etc. Nu e rau pentru niste oameni care nu au mai compus nimic decent de aproape 20 de ani. Ah, inca ceva: cum pana mea sa nu ai site, tu – trupa fanion a rockului romanesc?
  Eu nu ma duc, pentru ca nu imi plac Stones asa mult. Cred ca vremea lor a trecut demult. Poate ca pentru cei care ii ascultau acum 30 de ani e ceva. Dar jumatate din oamenii aia ar fi trebuit sa fie si la Robert Plant. Acum sau in ’98. Not!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: