Google+

Despre concerte

2

iulie 16, 2007 prin alexosu

Vara asta a fost cea mai intensa perioada din punct de vedere al concertelor. La o parte din ele am si participat, ultimul fiind cel de vineri. Doamna Tori Amos @Polivalenta, publicul frumos si civilizat, pe scaun, aplauze intre melodii… Am constatat ca ma doare spatele mai rau de la stat pe scaun decat de la stat in picioare. Neinteresant, e adevarat.

Mi-a incoltit insa un gand: ce pana mea fac cu restul de vara care a mai ramas? M-am obisnuit cu chestii grele si serioase, cu concerte cu mii de oameni, cu nume si show-uri mama-nene. Ideea, de fapt, e alta: in sfarsit, dupa ani si ani de lupte crancene, concertele au devenit o chestie normala. Asa, ca mersul la film. Un concert cu un artist/o trupa mare nu mai e un eveniment de la care nu e voie sa lipsesti (poate Stones cu Iris in deschidere sa fie asa), ci mai degraba o seara cu mai multi prieteni care au aceleasi afinitati in materie de muzica.

Practic abia acum incepe distractia. Sunt cativa organizatori care stiu ce au de facut si stiu „cum se pune problema”, vorba marelui Lentzi. Public, din cate s-a vazut, exista pentru toata lumea si nimeni nu trebuie sa se mai planga „bre, romanii mai bine beau o noapte in bodega decat sa vaza un concert bun”. Nu voi face acum o lista completa cu ce s-a intamplat vara asta, pentru ca e prea lunga. Dar asa si trebuie sa fie. Ideea de top 10 ale concertelor pe care le-am vazut incepe sa fie depasita, pentru ca nu mai tin minte cate concerte bune am vazut si in niciun caz nu as mai stii sa le si ordonez.

Ah, si inca ceva: sa vaz formatiile romanesti cum se descurca cu atata competitie. Gogule, probleme mah?

Carry on, deci.

LE: sunt martori care ar jura in fata unui judecator ca Lentzi pronunta „bi festival” numele B’estivalului. Stiam de mult ca e un mare om. Tine-o tot asa, Lentzi, esti cel mai bun.

2 gânduri despre „Despre concerte

  1. me spune:

    habar n-ai omule de muzica! la un concert nu in necesar sa urli sa sari sa bei si sa te droghezi cu inca 10000 de oameni. daca ai aprecia ceva frumos, ai multumi ca o persoana ca tori s-a oprit intr-o locatie asa de neinsemnata precum romania bucuresti si a sustinut un concert nu bun, excelent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: