Google+

Sunrise in Delta

Scrie un comentariu

august 27, 2007 prin alexosu

VSD am fost in Delta, cu baietii si fetele cu care imi petrec intre 8 si 10 ore pe zi, asta cand nu intervine ceva… cum ar fi un pici. Dar despre asta cu alta ocazie.

In Delta e frumos. Din nou ma vad nevoit sa imi recunosc incapacitatea de a folosi limba romana. Atat e de frumos in Delta. Am vazut atatea animale cum nu am vazut adunat in ultimii 10 ani. Marea vedeta a fost enotul (care se mai numeste si bursuc cu barba sau, pe numele adevarat, Nyctereutes procyonoides), pe care l-au vazut numai cei alesi, si care este un animal foarte rar. Barcagiul nostru nu vazuse inca vreunul anul asta. Evident, a fugit inainte ca cineva sa apuca sa ii faca vreo poza.

Altfel, pelicanii sunt multi si strambi, batlanii sut gri si simpatici, gainusele sunt multe si se plimba grabite pe nuferi.

Sulina arata ca un ghost-town din vestul salbatic, parasit acum 50 de ani si de oameni si ramas in grija cainilor de toate marimile si in care oamenii s-au intors acum 2 saptamani.Foarte multe case parasite, foarte multe vile superbe in paragina… liniste, turisti, barci legate de pontoane. Un loc dubios, asta e sigur.

Dupa astea 3 zile nu pot sa zic decat ca as vrea mai mult. Problema cu Delta e ca e un loc foarte scump, ca destinatie turistica. In plus pe mine ma incearca sentimente amestecate vizavi de oamenii pe care ii vezi/simti in zona. Nu am nimic cu pescarii care se duc o saptamana in Delta sa pescuiasca cu 10 undite intr-un loc la umbra. Am ceva cu padurile taiate, am ceva cu stufarisurile care ard, am ceva cu gipanurile iesite la vanatoare si mai am si altele.

Noi am stat la hotelul Sunrise, care are 4 stele pe site si pe pontonul din Tulcea de unde te iau „rapidele”. El are, de fapt, 3 iar mancarea e de una :). Dupa nume, ar trebui ca oricine sa isi dea seama ca e ceva dubuios. Stai pe bratul Sulina langa satul Crisan si te cheama Sunrise…

Trecand peste orice, mergeti in Delta. Inca e un loc frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: