Google+

Muse live

2

octombrie 8, 2007 prin alexosu

Stiam ca anul asta va fi unul bun, dar tragand linie iese chiar neasteptat de bun. Si inca nu s-a terminat. Urmeaza, printre altele, Deep Purple, chiar daca lucrurile nu par a fi foarte roz acolo.

Dupa ce am mers in „perechi de cate doi” aproape o ora din fata intrarii pe stadion pana la Arcul de Triumf si inapoi, am intrat in arena exact cand Brett Anderson plecase. Am recunoscut ceva hituri Suede si ceva ovatii, dar cam atat. Organizatorii nu au prevazut, probabil, problema cu accesul. In afara de asta, nu prea am ce sa le reprosez. Poate volumul muzicii de dinainte de Muse cam mare. Discutabil, totusi.

La 21.00 au inceput sa se produca baietii de la Muse. Daca muzical stiam la ce sa ma astept, vizual nu prea. Nu am vazut nici macar pe youtube ce inseamna un concert Muse. Au fost cele mai bune proiectii pe care le-am vazut live, un set-up al scenei cel putin incantator si un sunet bun spre foarte bun. De obicei toate astea sunt parte a showlui, dar nu m-ar fi deranjat foarte tare daca s-ar fi cantat cu cate 1 lumina de reflector pe fiecare dintre cei 3, ocazional 4, membri.

Asta pentru ca muzical a fost potop, chestie care m-a luat foarte pe nepregatite. Cum mi-a zis Rave de dimineate, Muse a bagat „metal coios”. Cu siguranta baietii astia au tricouri cu Metallica pe sub sacouri. Sau cu Dream Theater. Iar Bellamy este un guitar-hero 100%. Oricat de ignorant as fi fost in materie de presatii live, stiam ca Muse sunt genul de trupa care nu comunica foarte mult, altfel decat prin muzica. Nu asteptam discursuri si antren. Unele trupe pot sa interactioneze altfel, si e cu atat mai intens. Cele 5 minute de urele, fluieraturi si aplauze de dinainte de bis sunt dovada. Iar bisul… oh baby… Plug in Baby si Stockholm Syndrome .

Playlist

1. Knights Of Cydonia
2. Map Of The Problematique
3. Hysteria
4. Supermassive Black Hole
5. Butterflies & Hurricanes
6. Sing For Absolution
7. Citizen Erased
8. Feeling Good
9. Apocalypse Please
10. Soldier’s Poem
11. Invincible
12. Starlight
13. Time Is Running Out
14. New Born

– bis–

15. Take A Bow
16. Plug In Baby
17. Stockholm Syndrome

Best live ever? Nu chiar, dar in zona.

2 gânduri despre „Muse live

  1. Andrea spune:

    vai, vreau 😀 abia astept sa vina si la mine

  2. […] Azi am vazut si playlistul la alex […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: