Google+

In trafic, cu nervii praf

3

aprilie 21, 2008 prin alexosu

Aseara ar fi trebuit sa ne intoarcem in Bucuresti, ca urmare a unei deplasari in frumosul oras Busteni. Scopul vizitei – una dintre ultimile ture de schi.

Ce se-ntampla? Nu am plecat aseara, am plecat azi (luni) dimineata, la rasaritul soarelui, cand Bucegii sunt portocalii. Adica pe la 7. Cam aglomerat, dar nu m-am plans. Asta pana la intrarea in Saftica, unde am avut impresia ca sunt pe alta planeta. Coada de intrare in Bucuresti era la aproximativ 20 de km. 20 de km de mers la bara si frecat primele doua trepte ale cutiei de viteze.

Cand am ajuns la Prisma am crezut ca l-am prins pe Doamne-Doamne de un picior. Am facut dreapta spre Buftea. Miscare gresita. Pe drum niste gropi ca de meteorit si bariera – semne evidente ca ar fi trebuit sa ma intorc, dar nu am facut-o. Am continuat. Si am intrat intr-o noua coloana. Din Buftea pana in Bucuresti am frecat aceleasi trepte ale cutiei de viteze.

Si asa drumul a durat 3 ore si ceva, spre 4. In loc de 2 cat ar fi durat daca plecam duminica seara. Asa ca beware!

Putine lucruri ma deprima atat de mult precum statul in trafic. In Bucuresti aproape ca m-am obisnuit sau, oricum, aproape ca inteleg. Dar atat. Cand traversam Saftica aproape ca imi doream sa fie un accident. Unul minor, dar un accident, dupa care circulatia sa reintre in normal. Probabil ca termenul asta de normalitate e problema si ar trebui redefinit…

3 gânduri despre „In trafic, cu nervii praf

 1. Tom spune:

  aveam mari sperante in luni dimineata….fich (ca sa zic asa)

 2. trainspot spune:

  auzi mah, da n-aveai tu ruta minune?

 3. alexosu spune:

  Tom – nu mai exista luni dimineata. Cred ca, de fapt, in orice dimineata din timpul saptamanii lucrurile stau asemanator.
  Ion – ba da, o am in continuare. Numai ca problema a aparut la intrarea in Saftica, nu la intrarea in Bucuresti. Intelegi cum vine asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: