Google+

Da, da, e minunat la Stere

1

mai 6, 2008 prin alexosu

Aseara am sarbatorit ziua barbatului (as if) la frumosul restaurant Dada. Elegant, chic, cochet, cu meniu de oameni subtiri si combinatii misto (andive, nuci, alune, gorgonzzola si caramel, de exemplu). Numai ca brusc peisajul s-a schimbat si am picat figuranti intr-un film romanesc.

Ce s-a intamplat? Niste baieti din cartier (zona Matei Voievod, Matasari, Agricultorilor) au venit sa se simta bine. Si cum mancarea indemna la bautura, bautura la ce sa indemne daca nu la muzica? Norah Jones nu imi place nici mie prea mult, asa ca i-am inteles pe baieti ca au preluat initiativa ca sa mai dezmorteasca putin atmosfera cam linistita.

Asa ca nu a trecut mult si si-au facut aparitia alti baieti dotati cu tot ce trebuie: acordeon, clapa, vioara, amplificator, boxe si restul ustensilelor necesare pentru o cantare frumoasa. Exact asta a urmat: „pentru toti hotii, i-auzi ce zice…”.

Pentru ca daca biznisul merge bine, nu mai ai de ce sa te duci la Stere. Mergi la Dada, si poate iei si o haina mai deosebita.

Un gând despre „Da, da, e minunat la Stere

  1. trainspot spune:

    bai, sa vezi ce citesc in evz: „Demi Moore a probat haine la DaDa Bistro”. probabil a si mancat. crezi ca i-au pus muzica „traditionala”? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: