Google+

Alexandrina Hristov

Scrie un comentariu

iulie 30, 2008 prin alexosu

Era sa uit. Cu ocazia marelui eveniment care a fost Regatta Marii Negre Audi , pe langa fete cu toc si baieti rasi in cap, am facut o descoperire care m-a facut sa ma si simt putin asa, aiurea. Adica am o parere destul de buna despre mine cand vine vorba de muzica pe care o ascult. Din cand in cand descopar ca mai multa modestie nu strica :).

Mai pe scurt: Alexandrina Hristov. Canta, picteaza si scrie poezii. Coarda mea sensibila nu vibreaza asa tare la pictura sau poezie, dar in materie de muzica m-a dat pe spate. Rau.

Alexandrina nu are pe nimeni pe langa ea in Romania. E ea si un mare gol. Ca gen muzical e greu de definit – undeva la intersectia dintre pop, jazz, chillout. O ajuta foarte mult si trupa, respectiv o parte din Blazzaj.

Bine, stiam de ea de cand Guerrilla a facut mult tam-tam acum vreo 2 ani, cand s-a lansat cu „Fata merge pe jos”. Piesa nu m-a impresionat prea mult la momentul respectiv, vocea da. Acum cred ca cine a ales „Fata merge pe jos” ca eticheta a cam gresit. Pentru ca piesa este cea mai slaba comparativ cu ce am ascultat la Eforie.

Pentru mai multe detalii vedeti eok si sf. youtube. Nu sariti sa cumparati album, pentru ca nu exista. Sper ca problema asta sa se rezolve cat mai curand, pentru ca o voce ca asta e pacat sa fie ascultat la calitatea data de web. Deci, CD pls! Repde. Pana atunci, nu ratati cand apare vreun concert cu Alexandrina.

Face parte din pleiada interminabila (Doamne ajuta!) de artisti moldoveni care vin in Romania sa ne invete cum se canta, de fapt – Zdubii, Alternosfera, Gandul Matei sau, mai vechii Axident, Cuibul si lista poate continua.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: