Google+

Massive Attack live

2

august 4, 2008 prin alexosu

Asteptam de mult timp concertul asta. De cand am pus prima data in casetofon Mezzanine – despre care inca cred ca este unul dintre cele mai bune albume pe care am avut onoarea sa le ascult. S-au intamplat asa multe in astia 10 ani, iar Massive Attack a fost un fel de soundtrack constant la care m-am intors din cand in cand.

A fost foarte scurt… Asta e primul gand care imi vine in cap acum, dupa 1 zi. Auzisem pareri impartite despre cum suna Massive Attack live – de la foarte bune, la foarte proaste. Si toate pareau indreptatite. Dar stiam, eram foarte-foarte sigur, ca la Bucuresti o sa cante bine, cu chef si cu foarte multa energie. Au fost cateva momente foarte intense, cam cum mi le imaginam ca ar suna live.

Abia acum mi-am dat seama ce influenta majora a avut Prodigy asupra muzicii din anii ’90. Inclusiv asupra muzicii Massive Attack. Live, treaba asta e foarte evidenta.

Am vrut sa imi placa si asa s-a intamplat. Am avut un sentiment destul de ciudat, insa. M-am izolat, cumva, de toata lumea. Am avut senzatia ca eram cam singur pe stadion. Nu am simtit niciun fel de energie venind dinspre public. Poate ca in A senzatiile au fost altfel, dar in B lumea parea destul de linistita. Sau, cel putin, asta a fost senzatia mea.

Mult trambitatele proiectii au fost foarte cool, dar nu pe masura anunturilor din presa ultimilor zile.

PS. Intram in vacanta cateva zile. Spor.

2 gânduri despre „Massive Attack live

  1. cei din "B" spune:

    daca dai bani sa stai in „a” nu insemana ca ceilalti sunt mai prosti. inseamna doar ca aveti mai multe fite in cap si vreti sa va vada „cei din spate”. senzatia ta e cat diferenta costului intre bilete

    concertul l-a simtiti toata lumea cu aceeasi intesitate si placere

  2. alexosu spune:

    Evident, am avut bilet in B. Tocmai de aia imi permit sa spun cum a fost. Sau cum am vazut eu lucrurile in B. Si nu inseamna ca oamenii nu s-au simtit bine, ci doar ca s-au manifestat mai discret decat m-as fi asteptat eu.

    Da, stiu, lunea e o zi grea pentru toata lumea. Chill.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: