Google+

Politia in actiune

Scrie un comentariu

septembrie 9, 2008 prin alexosu

Politia, mai ales cea rutiera, are constant niste „campanii” pentru educare participantilor la trafic, prevenirea accidentelor samd. Din punctul meu de vedere, pe langa faptul ca sunt executate foarte prost – daca ma gandesc numai la panourile pe care scrie „STOP ACCIDENTELOR RUTIERE! VIATA ARE PRIORITATE!”, majoritatea dintre ele sunt si gresite strategic. Pentru ca produsul e prost.

Sa ma explic putin. E foarte bine ca Politia sa spuna „circulati regulamentar” – pentru ca la asta se reduc toate campaniile, pana la urma. Pentru ca se presupune ca, daca nu o faci, esti amendat, ti se ia carnetul etc. Dar e asa? E produsul consistent cu mesajul? Nu prea. Pentru ca zilnic vad masini care trec pe rosu, care merg pe interzis, care nu dau prioritate pietonilor. De fiecare daca cand ies din Bucuresti vad masini care depasesc cu mult viteza legala samd. Unde e Politia atunci?

Si atunci, de ce sa cred o campanie care spune ceva, orice, dar care vine din partea Politiei? Singurul serviciu public pe care il cred, orice ar spune, este SMURD. Asta ca avem si un gen de solutie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: