Google+

Te cunosc dupa YM

1

noiembrie 7, 2008 prin alexosu

Sunt un om cu inertie mare – schimbarile vin greu, dupa perioade lungi de gandire. Sau de asteptare. Nu conteaza, important e sa treaca mai mult timp. Avantajul e ca asa raman cu tot felul de chestii interesante. Dezavantajele nu le discut acum. Ultima chestie: nu imi vine sa imi fac „curat” in lista de YM. Sunt acolo oamenii cu care nici nu tin minte sa fi vorbit vreodata, care mai mut ma incurca, dar au statusuri care nu ma lasa sa ii dilesc. 

Practic, cu oamenii astia nici nu trebuie sa vorbesc – nu ca as avea motive sa o fac. Stiu ce se intampla cu ei doar urmarind statusurile de YM. Versuri, proverbe, link-uri catre clipuri funny de pe Youtube/Trilulilu – toate sunt folositoare, toate ma ajuta sa fiu la curent cu viata necunoscutilor mei prieteni virtuali. Si multe dintre ele sunt surse inepuizabile de umor. Involuntar, de cele mai multe ori.

Un gând despre „Te cunosc dupa YM

  1. Garm spune:

    Si eu am o lista impresionanta de contacte pe yahoo. Dar cu cei mai multi am vorbit macar o data. Nu am sters pe nimeni de acolo….nu se stie niciodata cand vreau sa vb cu ei. In schimb din cand in cand ii mut dintr-un grup in altul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: