Google+

Ze pain, ze horror

5

decembrie 10, 2008 prin alexosu

Am o masea in minus. Ieri a avut loc nefericitul eveniment – o masea de minte aparuta de nicaieri a trebuit sa fie eliminata. Nu stiu cum e la altii, dar la mine a fost long & painful.

Nu-mi e frica de dentist, am avut norocul sa dau numai peste oameni ok si intelegatori. Dar aseara… oh, man! Aproape ca am ajuns sa ii inteleg pe oamenii care se albesc numai cand au cuvantul dentist. 

Ce e frustrant e ca in ciuda tehnologiilor fantastice, o masea de minte se scoate tot in the good ol’ fashion way. Nu tu lasere destepte, nu tu metode inovative… nu, frate, totul e ca in razboiul de independenta. Singura concesie – mult anestezic. Mult :).

5 gânduri despre „Ze pain, ze horror

 1. trainspot spune:

  bai, afla ca nu-i chiar asa. imi povestea un amic comun care e dentist ca a fost la un master in spania si ca a vazut acolo o extractie de masea de minte de ia stat mintea (ce joc de cuvinte… :P).
  rapid si poate cel mai important, painless. mi-a si explicat ce metoda au folosit doar ca n-am priceput nimic.

 2. alexosu spune:

  Deci se poate? Cineva chiar si-a pus problema? :D.

 3. trainspot spune:

  banuiesc. dar oricum m-am ras teribil la postul asta ca mi-am adus aminte de Major Winchester Charles the 3rd, cum nu vroia el sa se duca la dentist ca: „tehnicile sunt aceleasi de la razboiul de independenta incoace” (doar ca al lor a fost mai devreme decat al nostru).

 4. mihai savu spune:

  E de speriat cu maselele astea de minte. Am avut si eu o extractie anul asta, ca maseaua iesea (prima, la 31 de ani) si durea. Cica a mea crescuse orizontal, nu vertical, si ii cam impingea pe vecinii sai, molarii. Si era imensa, intinsa pana sub ureche. Operatia a fost pana la os si a durat 50 de minute, m-am invinetit tot dupa doua zile si m-am umflat ca muscat de un roi de viespi, am slabit ca nu puteam manca, brrr!

  Te inteleg si te compatimesc.

  Haha, am ajuns sa ne laudam cu maselele de minte ca babele de la bloc cu bolile:
  – Draga, da’ tu cate pirule ei pe zi?
  – Pai iau 7 in total, 2 dimineata, 3 la amiaza si 2 seara.
  – Aaaa, pai tu esti sanatoasa, eu iau 12!

 5. G. spune:

  Daca as avea un blog as scrie si eu un post ptr maseaua mea de minte pentru ca merita. Am ramas fara ea acum o ora. Si in Olanda tot the old fashioned way se procedeaza. In plus sunt cam ingrijorata ptr ca mi se pare ca am ramas fara un kilogram de os..trebuie sa ma cantaresc..sanatate..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: