Google+

Top Gear mi-a salvat sarbatorile

1

decembrie 27, 2008 prin alexosu

Se intampla acum cateva zile, dupa prima zi de schi din noul sezon. Am coborat din tren, aproape ca am ajuns la taxiuri, dar am zis sa ma opresc sa iau Top Gear. Era ultimul exemplar din raft. Cand am vrut sa platesc mi-am dat seama ca nu prea am cum fara portofel. Uimire, panica, nervi, tot tacamul.

Am luat-o inapoi spre tren, complet convins ca o fac degeaba si ca trebuie sa alerg dupa acte si carduri – ultimul lucru de care as avea nevoie zilele astea. Surpriza emisiunii a fost sa gasesc obiectul cu pricina zacand intre cele doua perne ale scaunelor pe care adormisem.

Si asa Top Gear mi-a salvat sarbatorile :).

Imi place revista asta mai ales pentru articolele traduse. De fapt, daca ar fi sa o iau la bani marunti, are foarte multe defecte. Echipa romana scrie undeva intre neinspirat si prost, cu rare escapade intr-o zona decenta; articolele traduse sunt pline de greseli si stangacii; preturile de la sfarsit au fost actualizate, probabil, acum 2 ani; diferenta dintre articolele romanesti si cele traduse e imensa.

Si totusi nu poate sa nu imi placa o revista care reuseste sa premieze KTM X-Bow, Dodge Challenger, un Ferarri, un Lambo, Chevy Corvette in categorii diferite. Cred ca oamenii astia intai aleg cele mai misto masini ale anului si apoi se chinuie sa le separe decent in categorii distincte. Nu le iese, dar who cares?

Un gând despre „Top Gear mi-a salvat sarbatorile

  1. […] postul despre TopGear dezbat putin si pe tema Esquire, singura revista pe care o cumpar […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: