Google+

Sambata seara – ganduri random

Scrie un comentariu

ianuarie 30, 2009 prin alexosu

Sambata trecuta (OMG! cat de repede a trecut saptamana asta… ehei, parca mai ieri era luni dimineata) mi-am urnit picioarele si am reusit sa ajung intr-un club. Cu muzica live si tot tacamul. Din cauza ca nu cunosteam prea multa lume si nefiind chiar cea mai sociabila persoana din lume, am avut doua variante: fie imi prezint omagiile si o sterg repejor, fie imi prezint omagiile, beau ceva, imi prezint omagiile, beau ceva mai mult si tot asa. Am ales varianta a doua, ceea ce a fost bine, pentru ca am ajuns la tot felul de idei si intrebari. 

Ce te poate face ca intr-o sambata seara, la o iesire intr-un club care se cheama Silver Church, unde canta trupa 13, sa te imbraci in costum cu cravata? O scuza ar fi ca prietenii ti-au zis ca e bal mascat. 

Unul dintre lucrurile bune cu trupele de cover-uri e impresia ca timpul sta in loc. Aceleasi melodii (more or less) de 4-5 ani incoace. Senzatia de deja-vu e foarte tare uneori. Mai ales cand te intoarce in timp asa pe bune. 

Ultima data cand am iesit in oras la modul club/alcool (adica prin noiembrie… man, secolul trecut!) am observat un „mating-game” foarte dubios. Sambata asta parca nu a mai fost la fel de evident. Tensiunea se simtea in aer, clar, dar alt nivel, alta intensitate. Alt gen. Cred ca difera de la club la club.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: