Google+

Se anunta un an bun

2

februarie 4, 2009 prin alexosu

Daca tot o ardem aiurea cu criza si panica si chestii de genul, e bine de stiut ca avem si metode de a scapa de stres. Adica Sepultura – in cateva zile, In Flames in martie, Depeche Mode in mai, Motorhead si The Killers si alte delicatese la Bestfest. Lista sigur e mult mai lunga de atat.

Totusi, titlul de concertul anului s-a adjudecat: Opeth la Sibiu. Adica… Opeth, in Piata Mare, in Sibiu, intr-o seara de vara. Greu de batut asa ceva (remember Sibiu in 3 volume: 1, 2, 3). Asta e la capitolul „lectura obligatorie”. 

Sepultura fara Max (acum cativa ani la Arene) a sunat mult mai bine decat ma asteptam. Obiectiv vorbind, Derek e un vocal mult mai bun decat era Max. Totusi, sunt foarte curios cum o sa sune fara Igor. Cert e ca nu mi-a placut mai deloc albumul scos de Cavalera Conspiracy. Sufera de o lipsa de inspiratie cu care nici macar Sepultura nu s-a confruntat. 

Depeche Mode e o dragoste mai veche. Foarte veche. De fapt, cred ca in materie de muzica, e prima dragoste adevarata. Am fost si data trecuta, cred ca o sa merg si acum. Macar pentru Never Let Me Down Again, unul dintre cele mai tari cantece pop scrise vreodata. Cine nu i-a vazut pana acum, nu mai are nici o scuza.

2 gânduri despre „Se anunta un an bun

  1. Roxa spune:

    Si Soulfly tot in martie, dude, lasa copilasul mai mic al lui Max, vezi ca vine asta mare. 😀

  2. alexosu spune:

    Care-i asta mic, si care-i cel mare? Ca dupa cum vad eu lucrurile, Sep e ala mare si a cam plecat de acasa de multisor :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: