Google+

Cateva cuvinte despre Prince

1

mai 6, 2009 prin alexosu

Era un banc vechi, de cand eram eu mai tanar. Cu Stefan cel Mare care e inconjurat de turci si astia il someaza „Stefane, da-te prins”, iar el zice „Mai bine ma dau Michael Jackson”.

Ma rog, bancul e vechi si cam prost, dar ideea e ca acum 20 de ani (si mai bine), intre Prince si Michael Jackson era o concurenta de speriat. Pe atunci nu prea ma pasiona subiectul, aveam preocupari mult mai interesante, dar acum, privind nostalgic in spate, nu inteleg de unde venea alaturarea. 

Mi-am adus aminte de chestia asta pentru acum cateva zile am auzit la radio o melodie absolut geniala a lui Prince (Gold) care il arata pe omul nostru intr-unul din cele mai bune momente ale lui. Iar astazi am auzit ultimul single care m-a cam spart, de asemenea, de pe noul album – Lotusflow3r, un 3 CD set. 

Din pacate e greu sa dau referinte online despre Prince pentru ca omul a castigat un proces cu Youtube si altii (sau ceva de genul). L-am gasit, insa, pe deezer.com cu destul de multe melodii, printre care si Gold (va trebuie cont). Faza cu Youtube e doar una dintre multele bizarerii ale lui Prince si care, oricum, e nimic pe langa aia cu numele (sau simbolul). Dar ii pot ierta multe pentru ca e unul dintre cei mai tari muzicieni si chitaristi in viata.

Un gând despre „Cateva cuvinte despre Prince

  1. […] e ultimul single Prince (de care am mai vorbit aici). E reconfortant sa stii ca Prince face inca muzica si ca e in verva. Iar clipul e exact asa cum ma […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: