Google+

Barca vs ManUnited

Scrie un comentariu

mai 30, 2009 prin alexosu

Am multe echipe care imi plac din totdeauna, dar Barca si ManUnited au un statut special.

La Barca imi place ca joaca intotdeauna frumos, chiar si cand joaca prost. In plus imi place ideea de a da bani pentru a purta logo UNICEF pe tricou.

La ManUnited mi-a placut ideea de grup indestructibil. Practic perioada de glorie din ultimii 20 de ani e marcata de forta unui grup din care acum mai sunt activi doar Giggs, Scholes si Neville – oameni care nu au jucat decat pentru ManUnited. Iar pentru Giggs am o admiratie sincera, mi se pare unul dintre cei mai talentati si inventivi fotbalisti ever. 

Miercuri seara tot ce imi puteam dori era un meci frumos. As fi vrut, pe undeva, sa bata Barca. Pe de alta parte, ar fi fost tare ca ManUnited sa fie prima echipa din istoria CL care reuseste sa isi apere titlul. Dar nu a fost cazul. Am un prieten care a pierdut primele 9 minute ale meciului – l-a vazut fix de la golul lui Eto’o incolo. Parera lui e ca Manchester a fost coplesita de jocul aproape perfect de pase. Si cam asa e. Machester nu a contat, la modul serios, decat in primele minute. Apoi au fost vrajiti complet. 

Din nou, jucatorul meciului a fost Xavi. Doar 3 statistici: a dat cele mai multe pase, din care reusite 92% – cel mai mare procentaj, si a alergat cel mai mult. In plus, a dat o pasa decisiva intr-o faza de manual, la golul al doilea. 

Eu, daca as fi fotbalist sau antrenor roman, m-as gandi la modul cel mai sincer care e rostul meu in viata. Cred ca m-as apuca de gradinarit sau mi-as face o colectie de capace de bere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: