Google+

Ursus la TIFF

2

iunie 5, 2009 prin alexosu

„S-a” lansat Ursusfilm.ro. Daca scrieti despre film ar trebui sa stiti de el, ca nu degeaba am trimis mailuri peste mailuri :). Apropo – nu s-au inregistrat plangeri dinspre bloggeri, am avut niste schimburi de mailuri foarte cool si lumea a fost extrem de receptiva la invitatie. Ceea ce imi spune ca am PR skills mai bune decat multi dintre oamenii de PR. 

Ce se intampla pe ursusfilm.ro? Adunam articole de pe bloguri care se refera la TIFF. Si ii lasam pe vizitatorii site-ului sa le voteze. Apoi le premiem pe primele 10. Apoi Tudor Giurgiu alege marele castigator pe care il mai premiem inca o data. Asta, asa, foarte pe scurt pentru ca de fapt activitatea e mult mai intensa. 

Daca lucrurile nu erau destul de interesante, avem si (aproape) toate trailer-ele filmelor care ruleaza la TIFF. Chestia asta nu o gasiti nici pe site-ul oficial. Deci daca vreti sa vedeti ce se intampla la TIFF, ursusfilm.ro e the place. 

Ce se intampla dupa TIFF cu site-ul? Vorbim dupa 14 iunie, cand se termina concursul cu blogurile.

2 gânduri despre „Ursus la TIFF

  1. Alin spune:

    pacat ca berea nue sh ea la naltzime. de fact, ce spui io aci, Ursus e o adevarata tocsina. lo doborat pan si pe jupanu Mike la pat eara asta poa sa bea si dioxina far sa zaca mae mult de 5 minute cu oci n soare.

  2. alexosu spune:

    Man, fara sa fiu vandut complet, trebuie sa recunosc ca Ursus e my weapon of choice in general. Ce-i drept, nu am refinamentul jupanului Mike. Nu crezi ca se poate sa fi fost de la ceva ce a mancat? Asta presupunand ca Mike mai si mananca…
    Si, in plus, de unde si pana unde crezi tu ca aici e vorba de bere? Aici de vorba de advertising, mestere. Esti off-topic si mi-e ca te banez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: