Google+

Care-i treaba cu Top Gear?

1

iunie 22, 2009 prin alexosu

Nu inteleg de ce Antena3 se mai chinuie sa difuzeze TopGear. Dau numai episoade vechi, intr-o ordine complet random si nici macar nu respecta intotdeauna ora de difuzare. Daca e vreo chestie cu iz de rating, sacalii de la Sinteza Zilei o vor diseca mult si bine.

Desi imi place foarte mult TG, am renuntat sa o mai urmaresc pe TV. Pe Youtube exista toate episoadele, din toate sezoanele – trebuie doar putina rabdare sa le cauti.

Aseara a avut loc un moment istoric. Oficial, The Stig si-a arata capul. Si din casca a iesit Michael Schumacher, dupa ce tocmai incheiase un tur perfect de circuit  la volanul lui FXX. Asa a iesit o deschidere de sezon, al 13lea, legendara. Nu are sens sa dau link, clipurile sunt dezactivate unul dupa altul.

Inca o chestie: de ce nu profita oamenii de la Antene de mixul print-TV-web? Printul e singurul dintre elemente care se misca bine, dar sunt sigur ca s-ar putea scoate rezultate mai bune cu putina integrare. E foarte descurajant sa vezi cum o super-productie ca TG e ingropata in anonimat.

Un gând despre „Care-i treaba cu Top Gear?

  1. mihai savu spune:

    Se zice ca Schumacher a fost The Stig numai in acel episod, pentru ca el este pilotul oficial de la Ferrari si numai el ar fi putut sa scoata asa timp bun pe circuit. In celelalte episoade nu ar fi el. Ipoteza intalnita aici:
    http://www.celmaitaredinparcare.ro/cool-stuff/cine-este-stig-the-stig-este-michael-schumacher/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: