Google+

Alice in Chains – single nou

2

iulie 1, 2009 prin alexosu

Azi e zi cu muzica multa. Le mai rasfir putin, sa nu dau totul prea repede, dar un single nou Alice in Chains merita orice, nu? Asta e single-ul, albumul ar trebui sa iasa pe la sfarsitul lui septembrie la Virgin.

Asadar, dupa ani si ani, Layne a fost inlocuit cu Willian DuVall. Nu am auzit de el pana acum si din anumite unghiuri seamana suparator de mult cu Lenny Kravitz, dar toate astea conteaza prea putin cand vorbim de noul single. Si ce single!

E o revenire nesperata. Adica, da, AIC au mai cantat pe ici-colo, cu diversi vocali (Hetfield, Anselmo si multi altii), dar nu ma asteptam la vocal nou, album nou si toata povestea. Iar cand suna cum suna nu pot decat sa ma gandesc la turneul care trebuie sa urmeze :).

Putina istorie, pentru cititorii mai tineri. Alice in Chains vine din Seattle, dimpreuna cu un val de trupe care acum 20 de ani a rupt tot ce a prins. Impreuna cu Nirvana, Pearl Jam si Soundgarden au fost cele mai reprezentative formatii din generatia asta.

Daca Nirvana si Pearl Jam au dat definitia grunge-ului, Soundgarden si AIC au aratat ca genul poate fi dus in multe alte directii. AIC s-au ocupat de latura mai heavy, in timp ce Soundgarden au fost ceva mai experimentali. De la Alice in Chains la tot ce inseamna astazi stoner nu e decat un pas, care a fost facut prima data de Kyuss (tot prin anii ’90).

Si povestea continua, dupa cum se poate vedea.

2 gânduri despre „Alice in Chains – single nou

  1. Gabriela spune:

    Uai, ce bine suna!

  2. Zazuza spune:

    wow, chiar ma gandeam de curand ce o mai fi cu oamenii astia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: