Google+

Despre prieteni

Scrie un comentariu

iulie 15, 2009 prin alexosu

Imi place sa cunosc oameni. Pur si simplu. Si asta chiar daca nu sunt chiar cea mai sociala persoana din lume. Dar imi place sa cunosc oameni.

Daca sunt interesanti – daca au povesti de spus, daca stiu chestii pe care eu nu le stiu –  imi place sa stau de vorba.

Daca vorbitul asta ma motiveaza, daca am impresia ca omul ala ma face pe mine mai bun, vreau sa mi-l fac prieten. Cam asta e si definitia cuvantului prieten, cel putin pentru mine: omul care prin actiunile zilnice ma motiveaza sa fiu mai bun. Sau ma inspira.

Zilele astea, mai mult decat in altele, ma gandesc la prieteni. Ma gandesc la priteni vechi, genul de oameni cu care te poti vedea fie si o data pe an sau mai rar, dar cu care poti continua discutia exact de unde ai lasat-o ultima data. Ma gandesc si la alti prieteni cu care am pierdut legatura definitiv si apar intrebarile „cum ar fi fost daca”.

Postul asta vine ca urmare a unor poze facute acum 13 ani intr-una dintre cele mai tari vacante ever, poze pe care le-am vazut acum din nou. Aproape ca imi aduc aminte si ce vorbeam in momentele alea. Pe una dintre ele apare data scrisa cu pixul: 10.07.1996. 9:30 PM. 4 pusti si 2 pustoaice fac mutre la aparatul foto, cel mai probabil dupa ce mancasera un castron imens de paste in curtea unei case din Gura Humorului.

Din cand in cand imi dau seama ce om norocos sunt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: