Google+

Parc Aventura

Scrie un comentariu

iulie 27, 2009 prin alexosu

S-ar putea sa stiti de Noua (celebrul carter din Brasov) ca unul din locurile selecte ale orasului. Sau cartierul preferat de ursii din zona. Dar exista si alte motive, mai bune. Unul ar fi ca in frumosul cartier Noua, in zona lacului Noua mai exact, e ceea ce se cheama Parc Aventura.

Numele e usor neinspirat, pentru ca e prea generic si nu transmite decat in mica masura ce se intampla acolo. Imagineaza-ti, draga cititorule, o padure dotata cu tot ce visai in copilarie: tiroliene, scari si plase din sfoara, cabluri suspendate, barne miscatoare si tot felul de chestii la care nici macar nu te-ai gandit.

8 trasee de la usoare la foarte grele, pentru toate varstele. Am facut 3 trasee – unul galben, pentru familiarizare, unul verde pentru putina adrenalina in plus, si unul rosu pentru a vedea daca cel negru merita. Nu am mai apucat sa fac si traseul negru, dar sunt sigur ca merita.

Elementele cele mai dificile sunt dificile pentru ca sunt la inaltimi apreciabile si pentru ca cer echibiliru. Nu atat forta – cat tehnica. Si cum eram la prima experienta de gen, tehnica lipsea. Asa ca am compensat prin transpiratie :), cel putin la traseul rosu. Abia astept sa ma intorc sa vad cum se prezinta al’ negru.

Pretul: 33 lei/adult/3 ore. Mi se pare foarte fair pentru cata tehnica e bagata. Si pentru cati oameni din staf stau cu ochii in 14 pentru ca toata lumea sa fie safe. Am si vazut o interventie – un meserias, genul corpolent si haios – foc (preferatii mei!), a fost evacuat dupa primul element al traseului negru.

Daca nu ai chef sa mergi pe munte – din diverse motive, Parc Aventura poate fi o distractie destul de tare, mai ales pentru familisti :).

Site oficial

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: