Google+

Despre inspiratie

Scrie un comentariu

septembrie 3, 2009 prin alexosu

Am citit zilele trecute in Q Magazine (cel englesc – cu muzica, ca sa nu existe confuzii) un articol despre revenirea Blur si maretul concert de la Glastonbury. Care se pare ca a fost unul epocal. Albarn zice ca a iesit atat de bine pentru ca au catat cum trebuie si nu a existat cinismul obisnuit. Blur a cantat din suflet, chestie care nu s-ar mai intampla daca s-ar reuni si ar incepe „munca”.

Mi s-a parut foarte misto sinceritatea asta. Si mai misto mi s-a parut relatia dintre lucrurl bine facut, fara compromisuri si fara cinism. Fara „fac asta desi nu imi place, dar cineva trebuie sa o faca”. Fara „hai sa terminam cu chestia asta mai repede”. Fara „merge si asa”.

Si asta ma duce la titlu. In general, e bine sa ai surse de inspiratie, care sa te ajute in viata. Profesionala, de familie etc. Pentru mine, replica asta a lui Albarn a fost foarte puternica. Pentru ca am inteles perfect ce se ascunde in spatele vorbelor lui. Insightful.

Pana la urma, cred ca de asta citim bloguri, carti si tot asa. Pentru idei noi, pentru inspiratie. Faza e ca sunt nenumarate (si nenumarabile, in fact) surse de inspiratie. Cred ca e importat ca fiecare sa isi gaseasca surse constante de inspiratie pe care sa le tina aproape.

Zic si eu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: