Google+

Elvetia in 5 zile – drumul incolo

Scrie un comentariu

septembrie 15, 2009 prin alexosu

Intentionez sa scriu postul asta cam de cand m-am intors din concediu, adica de mai bine de doua saptamani. Intre timp am trecut prin diverse forme si detalii. Anyway, ca sa nu o mai lungesc, sa purcedem.

Cand s-a pus problema concediului stiam ca avem 2 saptamani la dispozitie, ca trebuie sa ajungem in Viena cu masina (din motive discutate), ca vrem sa ajungem in Elvetia si ca vom sta, in general, in campinguri.

Campingul din Viena, primul vizitat, arata foarte bine pe site dar nu prea corespunde cu ce e de fapt. Zona de corturi e mica si cam inghesuita, locul de baie de fapt e in Dunare, care e la vreo 10 minute, si care Dunare nu e tocmai cel mai curat rau din lume etc. All-in-all, pentru cele doua nopti petrecute acolo a fost ok. Ne-a costat in jur de 30 e/noapte (taxa de masina, taxa de cort, taxa de 2 persoane, taxa de caine).

Din Viena am plecat catre Zurich. Drumul in sine e o bucurie, mai ales in zona Insbruck – St.Anton. Mult mai lung decat pare, pentru ca exact in zona asta e plin de restrictii de viteza. Si cum nu intentionam sa iau amenzi, le-am respectat pe toate. In drum catre Zurich am facut o escala la Salzburg. Orasul e foarte frumos, cum era de asteptat. Pacat ca nu poate fi vazut din cauza hoardelor de turisti. Am avut senzatia unui oras aflat sub asediu. Pe toate stradutele e un suvoi continuu de oameni, majoritatea dintre ei veniti sa bifeze tot ce e de vazut si sa faca cat mai multe poze. Prea putini par sa stea putin si sa vada despre ce e vorba. Ne-am plimbat putin si am luat-o din loc, usor contrariati.

Si asa, seara am reusit sa ajungem in Zurich si sa ne cazam. De data asta, nu in camping pentru ca am apelat la prieteni.

Continuam maine cu impresii despre Elvetia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: