Google+

We live in a delusion (2)

Scrie un comentariu

octombrie 5, 2009 prin alexosu

Inca nu mi-am revenit dupa concediu. Apropo, exista depresie post-concediu? Da, exista. Tema pare intens documentata. Nu stiu exact cum e in alte parti, dar la mine mi-e destul de clar. Are legatura cu un post mai vechi din care razbate o urma de optimism.

Intre timp – doar cateva luni, de fapt – mi se pare ca lucrurile stau ceva mai rau. Pentru ca nu stiu exact cum sa fac/facem ca fiecare micro-univers „mai bun” sa se uneasca cu altul, tot „mai bun” si tot asa. De fapt cred ca, daca e sa se intample asa un sir de evenimente fericite, asta nu se va intampla decat peste foarte mult timp. Mi-ar placea sa fiu in zona atunci.

Trecand peste problema traficului doborator, diferentele sunt mult mai multe si mult mai mari. Ba chiar traficul pare o chestie realizabila.

Revein la excursia prin tari straine: am incheiat-o cu o seara intr-un Sibiu asediat de turisti. In Piata Mare avea loc un festival medieval or smth. Iar in Piata Mica terasele, altadata micute si cochete, s-au revarsat pana la drum. Pe de alta parte, am gasit centrul de informare turistica deschis la ora 8.00 si, mai mult, si o cazare foarte buna prin acelasi centru.

Am convingerea ca Sibiul este „a delusion”. Este o oaza de aproape-civilizatie. Acum cand ma uit pe cele cateva poze cu Sibiul imi vine in minte Berna. Evident, si cu ceva proptele care tin de autosugestie.

Postul asta are scopuri mai degraba curative. Aveam nevoia de o inchidere a posturilor despre vacanta. Sa ne fie de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: