Google+

Cat de smart e SmartFM?

Scrie un comentariu

octombrie 16, 2009 prin alexosu

Am o obsesie mai veche legata de posturile de radio romanesti. Pe scurt, nu exista unul macar pe care sa il pot asculta oricand. Nu zic „cu mare placere”, zic doar de un post pe care sa nu vreau sa il schimb la fiecare 3 minute.

De curand am gasit unul nou. SmartFM.  Pe site zice „raspunsul firesc la necesitatea prezentei intr-o metropola ca Bucuresti a unui post de radio care sa seduca elita locuitorilor”. Si ceva de audienta premium. In realitate e inca un post pe o nisa unde deja exista EuropaFM, MagicFM, GoldFM.

As putea sa trec peste faptul ca oamenii care vorbesc nu spun mai nimic. Macar nu vorbesc prea mult. Dar muzica… oh, man, muzica e infioratoare. Playslitul SmartFM pare furat de la oricare dintre celelalte eumerate mai sus. Care, la randul lor, par sa il fi mostenit de la un DJ traznit care se ocupa cu experimente sociale prin intermediul radioului. Pentru ca nu pot sa imi inchipui ca un DJ cu ceva minte si suflet poate sa adune intr-un singur loc cea mai plicticoasa muzica.

Nu toate melodiile in sine sunt horror, ci inlantuirea lor complet depersonalizata. Mi-e clar ca oamenii pun totul in aceeasi oala, dau un randomize si aia e.

Ma sparge lipsa asta de cultura muzicala, de curiozitate, de pasiune. Man… lucrezi ca DJ la radio! Poti pune muzica si iei bani pentru asta! Sigur se poate mai bine. Nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: