Google+

@Roblogfest 2010

Scrie un comentariu

martie 29, 2010 prin alexosu

Am fost vineri seara la Roblogfest – festivitatea de premiere.

In sine, mi-a placut mai mult decat anul trecut. Fabrica, desi e un loc mai cozy decat Fratelli, a fost prea mic pentru marea de oameni care au vrut sa participe. Asa ca noul loc a fost mai potrivit unui eveniment cu atatea sute de oameni.

Nu am castigat nimic. UrsusFilm a iesit pe locul 2 in categoria „Comunicare si Social Media – Comunicare: best use of social media intr-un mix de comunicare”, unde Concurs LG (Kinecto) a castigat, cum era si firesc. In conditiile astea, locul 2 nici nu mi se pare asa rau. Doar ca, deh, inseamna prea putin.

Derdelus.ro a terminat doar pe locul 5 in categoria Bloguri de Sport, dupa 2 bloguri de fotbal, unul de moto si unul de gimastica. Mesajul e destul de clar: mai avem mult de munca la derdelus.ro. Sper ca in vara asta sa avem timp pentru a pune in aplicare planurile pe care le avem de mult, dar care au trecut mereu pe un plan secund.

Cred ca Dragos si-a atins scopul – acela de a scoate in fata bloguri noi, pe nise. E nevoie de young blood intr-un domeniu care e asa de pre-dispus la perimare rapida. La anul mi-ar placea sa vad treaaba asta dusa mai departe – alte bloguri noi, pe si mai multe nise. E clar ca acolo e viitorul blogurilor, pe masura ce se inmultesc.

M-am bucurat ca m-am intalnit cu oameni pe care nu ii mai vazusem de ceva vreme. Am observat multe cearcane cu ocazia asta, ca dupa 1 an de tras mult pentru rezultate care in trecut se obtineau mult mai usor.

Lista completa a castigatorilor aici.

Ah, da. Salutari speciale domnului Jägermeister, cu care am discutat indelung.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: