Google+

Foarte personal, despre print

1

mai 4, 2010 prin alexosu

Inca imi place sa citesc reviste si ziare. Faptul ca o fac din ce in ce mai rar nu are legatura cu oferta de pe web, ci cu faptul ca nu prea mai am ce. In ultimul timp short-list-ul a devenit ultra-short: Esquire si Top Gear in lunile cu coperta misto.

Cu Esquire nu stiu ce se intampla, dar pare ca s-a asternut un strat gros de praf. Ultimul numar, sau cel mai recent – ca sa nu vorbesc aiurea, e pentru martie-aprilie. Site-ul, dupa ce a fost lansat de curand, a ramas intr-un soi de beta oficial, iar contul de Twitter nu a mai zis nimic de pe la sfarsitul lui februarie. Ce sa inteleg de aici?

Cu Top Gear treaba e alta, si e mai veche. Am ajuns la concluzia ca diferenta e atat de mare intre articolele traduse si cele origiale incat ma gandesc serios sa imi fac un abonament la editia de UK si sa termin cu tot balciul. Oricum sar peste „editorialele” romanilor – Exarhu face exceptie, si peste aproape toate articolele non-UK. Editorialele par scrise la norma, sa isi faca numarul de semne, iar articolele par scrise de oameni care se pricep la masini cam cat mine

Si nu se poate spune ca nu am incercat :). I-am tot asteptat pe redactorii TG sa invete, am zis ca poate cu trecerea timpului si cu practica vor ajunge la un nivel decent. Dar nu. Culmea, cea mai placuta surpriza au fost articolele pe teme de moto ale lui Dani Otil, despre care nu aveam o parere prea buna, ca sa fiu cinstit. Aiurea, omul stie despre ce vorbeste si stie sa se exprime, lucru destul de rar din cate se vede.

PS. Ca tot vorbesc de TG, observ ca Antena a ajuns aproape la zi cu emsiunea. Oare are legatura cu difuzarea TG si de catre Discovery? Oare?

Un gând despre „Foarte personal, despre print

  1. ion spune:

    otil e si sofer smecher. l-am vazut intr-o „cursa” (cu jaloane, parcari si alte alea) cand cu un forester i-a cam rupt pe restu’. cre ca erai si tu acolo, acum cativa ani (mai multi, asa… :P).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: