Google+

4 ani

1

septembrie 24, 2010 prin alexosu

Nici nu mi-am dat seama: frumosul blog a trecut de venerabila varsta de 4 ani. S-au schimbat multe intre timp in relatia asta. Ma mai uit din cand in cand prin arhive si vad ca publicam si 2 posturi/zi. Acum ar parea de-a dreptul suspect. Facebook si Twitter au preluat mare parte din zgomotul inerent. Normal, daca ma gandesc ca lucrurile care tin de „what’s happening” au in principiu o viata scurta. Asa ca blogul, in sensul generic, a devenit un spatiu pentru lucrurile mai de substanta – atat cat poate fiecare.

Acum 4 ani blogul era solutia suprema pentru orice problema de comunicare online. Intre timp o pagina/aplicatie de Facebook a devenit reteta standard.

Nu e nici rau, nici bine in sine. Cu cat am noi instrumente mai adaptate la nevoi diverse, cu atat mai usor voi renunta la instrumente mai vechi si depasite moral. Asa ca „batalia” pe care o vor duce dezvoltatorii va fi sa ofere exact acele tool-uri de care utilizatorii au nevoie. Cu o oferta asa de diversa, nici utilizatorilor nu le e tocmai simplu sa gaseasca exact ce au nevoie. Si asa ne intoarcem la bloguri :). Dar mi-e clar ca sofisticarea digitala va creste din ce in ce mai mult. De aici si reactiile de respingere (vezi declaratia lui Prince).

Hype-ul cu 2.0 s-a dus de mult, acum toate site-urile astea „revolutionare” au devenit niste lucruri normale. Mai mult, noutatea, schimbarea, viteza – toate au devenit normale. Astept cu interes clipa cand un pusti imi va rade in fata si imi va explica cum/la ce foloseste un nou gadget.

Un gând despre „4 ani

  1. matei spune:

    La multi ani! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: