Google+

Despre autor

8

Om normal, cu viata simpla si pareri complicate. Aproape vegetarian. Schiul e aproape boala, sigur mai mult decat un hobby. Mi-ar placea sa ajung in Alaska. Daca nu se poate, macar in Jackson Hole. Sau Powder Mountain. Mi-ar placea sa fie iarna cel putin 6 luni/an. Vara sunt pe muntii patriei cat pot de des, mai ales in Bucegi si Piatra Craiului.

Citesc in fiecare zi. Din carti, cum ar veni, nu numai din ziar si de pe monitor. Ascult muzica in fiecare zi. De pe CD sau de pe HDD. Ma trezesc, insa, cu radioul. Ma uit la filme. Imi place sa ma rid.

Ma mai intereseaza lucruri care tin de publicitate, marketing, comunicare.

Cateodata de dreapta, alte ori de stanga. Oricum e harababura mare cu termenii astia. Cu siguranta ecologist convins.

Citat de incheiere: „We are skiing geeks here. We love skiing, we live for it… sorry to say, for 99% of the people out there it is just an activity. We are the 1%’ers, the (skiing) lunatic fringe. Live with it”

Pentru mesaje secrete – alexosu (at) gmail (dot) com.

8 gânduri despre „Despre autor

  1. Irina spune:

    😉 alexosu! pei ce facem cu articolele alea p derdelus …ia zi daca ai nevoie de ajutor 🙂 ID :aiureala87 ….nu te lasa pacalit de ID ! 🙂

  2. alexosu spune:

    Nu ma las pacalit, dar nici nu stiu cu cine vorbesc :). La derdelus.ro avem mereu nevoie de ajutor, pe ideea the more, the merrier.

  3. MakavelliRo spune:

    Interesant blog, poate ne vedem prin Crai in vara!
    Numai bine!

  4. irjena spune:

    daca esti ecologist convins, te invit la un flash mob in Bucuresti, operatiunea „da-te mare cu gunoiu’ „! Dorim sa ne exprimam dezaprobarea privind aruncarea deseurilor menajere pe strada (si nu la cos).
    Unde & Cand: Marti, 14 APRILIE, ora 18.00 FIX in fata la TNB.

    Conditie de participare: aduceti cu voi un gunoi (ex: sticla, PET, hartie mototolita, pachet tigari, conserva, ambalaje fast-food, orice altceva care puteti arunca!)

    In prealabil, seteaza-ti ceasul dupa ora GMT: http://www.gmt.or.ro/

    Ce vom face:

    – Fiecare va avea la el un gunoi (incercati sa fiti cat mai discreti), si luati loc fie pe treptele TNB, fie pe banci, fie va plimbati in zona, cat mai natural, fara a atrage atentia.

    – La ora 18.05, ne asezam spontan in sir indian in spatele omului Verde (va veti da seama la momentul potrivit) si pe rand, aruncam gunoiul la cos (dar de la o distanta de minim 3 metri, sa fie mai greu:) ).

    – Daca nimeresti cosul de gunoi, te dai mare, iar daca nu, va trebui sa ridici gunoiul de pe jos si sa il arunci (fii responsabil de el).

    – Dupa ce ai aruncat gunoiul, poti reveni la treburile tale si pleci in ce directie vrei, nu mai stai la locul flash-mobului! Trebuie sa dai impresia spectatorilor ca a fost o actiune spontana.

    Alatura-te noua la sport ecologic!

    De ce ai face asta?

    – Iesi din cotidian si monotonie

    – Practici sportul ecologic, cea mai noua inventie 🙂

    – Ai umor si vrei sa vezi fata spectatorilor din jur (care o sa ramana muti de uimire)

    – Dai oamenilor o lectie privind unde este de fapt LOCUL gunoiului: la cos, nu pe strada!

    – Ai ocazia sa te implici si sa schimbi ceva in societate: „Schimbarea incepe cu tine”

    – Te dai mare la prieteni ca ai participat la un flash-mob, o actiune inedita

    BONUS: poti sa ajungi si “vedeta” pe Youtube!

    Pls transmiteti invitatia mai departe prin e-mail, messenger, posturi pe Facebook/Hi5, etc., bloguri si Twitter!

    Implica-te: Schimbarea incepe cu tine!

  5. […] Alex, pentru prieteni si apropiati – Alexosu. […]

  6. tudor spune:

    We are skiing geeks here. We love skiing, we live for it… sorry to say, for 99% of the people out there it is just an activity. We are the 1%’ers, the (skiing) lunatic fringe. Live with it”–woow! that’s a strong statement, but u know what?! you have to live with it! and i guess u love living with it 🙂

    alex, toate cele bune din boston!

  7. zaitz spune:

    Salut Alex,
    Intimplator am dat de site-ul vostru si de blogul tau, incercind sa aflu niste referinte despre niste skiuri vazute intr-o pravalie. Eu nu skiez pe Valea Prahovei ca 1. e inghesuiala si 2. e departe, eu fiind din Baia Mare. Asa ca mie mi-a pus Dumnezeu mina in cap si in max juma’ de ceas de cind plec de-acasa, sint infipt in clapari la baza pirtiei de la Cavnic ( aici am invatat sa skiez) sau Suior (aici e fain). Daca ai nevoie de citeva cuvinte despre locurile astea doua sau de altele pe unde mai haladuiesc ( calatoresc mult „cu jobul”) , numa’ zi-mi si te „rezolv”. Si poate odata, cind ai rabdare, imi spui si mie cite ceva despre skiurile bune.
    O seara faina !

Lasă un comentariu

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn