Google+

Avem echipa (plus alte noutati)

Scrie un comentariu

noiembrie 18, 2008 prin alexosu

Ghitzuca e noul membru al echipei derdelus.ro. E rider Armada (primul din Romania) si e un tip foarte cool. De la el vine speranta ca freeski-ul va insemna ceva @ro. Se da mult, iese prin lume, e la curent cu ce se intampla, vorbeste putin si incet, ca maramuresean ce e. 

Pe derdelus.ro va scrie despre freestyle, dar nu numai. E foarte pe profilul nostru – nu are nici o retinere sa scrie ce crede. Bio si articol de prezentare

Toma s-a alaturat echipei de aproape o luna. Pentru cine nu stie, Toma e boarder-ul roman cu cele mai bune rezultate in Cupa Mondiala. Specialitatea lui este cross-ul, iar placerea maxima – freeride-ul. E din Sinaia, se da pe schiuri de cand merge, iar pe placa de 20 de ani. Are o poveste dupa care cred ca s-ar putea face oricand un film. Toma va scrie despre multe, dar in principal despre snowboard. Urmariti-l si pe site, si pe partie. 

Cu aceasta ocazie imi dau seama ca eu voi fi pragul de jos. Cel mai tolomac schior din echipa derdelus.ro :). 

In Men’s Health (numarul din noiembrie) a aparut un shopping guide scris de echipa derdelus.ro. Daca au aparut greseli, acum stiti in cine sa dati cu rosii. Va rugam sa aveti putina intelegere – materialul a fost finalizat si paginat intr-un timp extrem de scurt. Am prezentat multe chestii hot pentru sezonul 08/09 – schiuri, placi, clapari, boots, haine, ochelari, casti, ceasuri si multe altele. 

In Esquire a aparut povestea lui Sami (aici si aici). APSI are o scurta interventie in care vorbim foarte pe scurt despre echipamentul care iti poate salva viata in caz de avalansa. 

Daca tot am deschis subiectul – in weekendul cu alegeri, la Balea se organizeaza Stop avalanse un training despre avalanse (doh!). Actiunea e organizata de Clubul Alpin Roman, iar APSI da o mana de ajutor in calitate de partener. Suntem intr-o companie selecta – ceilalti parteneri sunt Serviciul Public Salvamont Sibiu si Serviciul Regional de Prognoza a Vremii Sibiu

Noua versiune a site-ului se lasa asteptata mai mult decat am estimat in toamna. 

Mai avem si alte lucruri cu care am putea sa ne laudam, dar preferam sa le anuntam cand sunt in faza finala.

Lasă un comentariu

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn