Google+

Cateva vorbe

Scrie un comentariu

decembrie 4, 2006 prin alexosu

Sezonul a inceput asa cum ma asteptam: mult mai interesant la femei decat la barbati. Coborarea de sambata de la Lake Louis a fost de infarct, pe un traseu foarte-foarte greu. A castigat Lindsey Kildow – locul 2 vineri, cea care a riscat cel mai mult si careia i-a si iesit. Din pacate pe Janica Kostelic nu o vom vedea anul asta, ea a anuntat ca ia o pauza din cauza problemelor de sanatate. Cum problemele astea dateaza de ceva vreme, cred ca e posibil ca Janica sa nu mai concureze vreodata.
La barbati, Bode Miller imi confirma faptul ca e cel mai valoros schior in activitate, numai ca nu prea ii pasa de chestia asta. A castigat coborarea la supercombinata, ca sa iasa in a 4-a sau a 5-a poarta la slalom, in conditiile in care avea un avans imens.
Un castigator surpriza la slalom – Andre Myhrer, dar care a facut o coborare foarte-foarte buna. La limita, foarte riscanta, a fortat tot timpul, dar nu a cazut, nu a ratat nici o poarta si a reusit sa isi stapaneasca foarte bine schiurile.
Cea mai mare problema este, insa, lipsa zapezii si temperaturile foarte ridicate din Europa. Startul sezonului (Soelden, Austria, 28.10) a fost anulat, urmeaza, teoretic, Val d’Isere (L) si Reiteralm (M) si e posibil ca si etapa asta sa fie anulata/amanata.

«

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: