Google+

Go west, piciule!

2

august 3, 2009 prin alexosu

Ultima noutate despre Luis e ca a descoperit viata la munte, dupa doua weekenduri consecutive in care si-a facut de cap intr-o curte si o casa cu vedere spre Caraiman.

E tot slabut, dar a pus pe el ceva in ultimul timp. Asta si pentru ca am revenit la 3 mese pe zi, fapt care ii convine de minune. Mai schiopateaza, mai ales daca se joaca mult si oboseste. Probabil ca va ramane cu o sensibilitate la picior pentru totdeauna. Si cu o cicatrice. Si cu 2 falange sudate nu tocmai drept. Dar in afara de asta, Luis e un munte de energie si de buna-dispozitie. In plus, este cel mai pasnic si mai docil caine pe care il stiu. Si printre cei mai simpatici.

La oboseala devine si mai simpatic. E genul de caine care adoarme vorbind cu tine. Acum e atent la ce se intampla, in secunda urmatoare a adormit.

Cum ziceam, rolul nostru a fost de a-l pune pe picioare si de a-i gasi o casa. Prima parte merge bine, dupa cum vedeti. A doua – asa si-asa. Acum vreo 2 saptamani, am pus un anunt pe un site austriac. Cum nu avem alte oferte so far, cel mai probabil in a doua jumatate a lui august, Luis va cuceri Viena.

Am fi vrut sa fie mai in zona, sa il mai vedem, sa ne mai vizitam. Oferta inca e valabila, dar acum are si termen :).

2 gânduri despre „Go west, piciule!

  1. li spune:

    bine luis! sper sa-i prinda bine rigoarea austriaca. si eu incerc sa plasez un fel de chihuahua plus un pui de mitza. succese noua tuturor 🙂

  2. ion spune:

    deci n-a fost prea eficient blogul. 🙂

Lasă un comentariu

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn