Google+

Stoeckli Stormrider XL

Scrie un comentariu

martie 14, 2007 prin alexosu

Profil: 116-75-102, radius 20,8@184

Am dus Gotama inapoi si am luat o pereche de Stoeckli Stormrider XL. Situatia s-a schimbat radical. Acum aveam in picioare niste schiuri ideale pentru zapada de pe si de pe langa partii.

Stoeckli Stormrider XL e un schi destul de apropiat de AC4, dar si mai apropiat de AC3 (cu care nu m-am dat) . Pentru powder probabil ca nu ar fi o afacere prea buna, dar pentru orice altceva, e un schi genial. Are un varf ceva mai moale decat restul, pentru off-piste, dar destul de rigid in rest pentru o aderenta foarte buna pe pista, are un radius ceva mai mare si trece prin orice fel de zapada ca prin frisca.

Am coborat in St Cristoph pe sub telescaun din Galzig si a fost una dintre cele mai misto si mai distractive coborari off-piste din zilele astea. Mi s-a parut chiar ca s-au descurcat mai bine decat Volkl-urile mele, dar e posibil sa fie si din cauza de schior – mult mai antrenat dupa 3 zile de schi. Dupa care am coborat din Schidler Spitze pe langa 14 si iarasi ne-am distrat bine.

Pe partie schiul este foarte de incredere. Foarte rapid edge-to-edge, raspunde usor la comenzi, dar in momentul in care intra in viraj, destul de greu il faci sa isi schimbe traiectoria. Nu are aceleasi calitati de carver ca AC4 (care are un flex mai uniform si mai potrivit pentru pista), dar se descurca foarte bine.

Totusi, Stormrider XL este destul de apropiat de AC4. Nu mi l-as cumpara. Din pacate, nu am reusit sa iau nici Legend Pro Rider, nici Mantra si nici Stoeckli Stormrider DP Pro (unul dintre cele mai apropiate schiuri de Legend Pro Rider).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

View Alexandru Borşan's profile on LinkedIn
%d blogeri au apreciat: